Politica de Confidentialitate

Colectarea si folosirea informatiilor:
CrestereaSanilor.com este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestui disclaimer. CrestereaSanilor.com colecteaza informatii de la utilizatorii nostri din diferite surse care se regasesc pe acest site.

Alerte prin email:
Daca un utilizator doreste sa se aboneze la newsletter, update-urile sau brief-urile CrestereaSanilor.com vom solicita informatii de contact cum ar fi, nume si adresa de email. Toate alertele ofera posibilitatea de dezabonare online pentru fiecare email primit. In unele cazuri utilizatorului ii sunt solicitate informatii demografice optionale si de interes personal, utilizate pentru a crea un continut cat mai relevant posibil.

Link-urile:
Acest site contine link-uri spre alte site-uri. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca CrestereaSanilor.com nu este responsabila de politica de confidentialitate adoptata de alte site-uri. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti cānd parasesc site-ul nostru si sa citeasca actele cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care colecteaza informatii personale. Aceast act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.

Recomanda unui prieten
Daca utilizatorul doreste sa utilizeze serviciul nostru de referinte informāndu-si un prieten in legatura cu site-ul sau newsletterul nostru, ii vom cere numele si adresa de e-mail a prietenului sau. CrestereaSanilor.com va trimite automat prietenului sau un mesaj e-mail prin care-l invita sa viziteze site-ul. CrestereaSanilor.com stocheaza aceasta informatie pentru singurul scop de a trimite acest unic mesaj e-mail.

Securitate
Acest site adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat off-line cat si online. Daca exista formulare de abonare la newsletterul CrestereaSanilor.com si/ sau de comanda pentru completarea carora este necesara introducerea unor date personale (de exemplu numarul cartii de credit), acest tip de informatii vor codate si protejate prin intermediul celui mai bun sistem software de criptare - SSL. Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacatel, pozitionat in josul browserelor de Web Netscape Navigator si Microsoft Internet Explorer devin securizate, spre deosebire de starea nesecurizata sau deschisa, cand utilizatorii doar navigheaza. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informatiile sensibile on-line, dar eforturile noastre vizeaza protejarea acestui tip de informatii si offline. Toate informatiile despre utilizatori, nu doar cele sensibile mentionate mai sus, nu vor fi obiectul niciunei alte activitati, in afara celor desfasurate la birou. Numai angajatii a caror activitate specifica implica lucrul cu informatii personale (de exemplu reprezentantii departamentelor de plati sau de serviciu clienti) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare sunt localizate intr-un loc securizat.

Ofertele speciale
Toti membrii noi vor primi un email de bun venit pentru verificarea emailului. Membrii mai vechi vor primi ocazional informatii despre produse, servicii, oferte speciale si un newsletter.

Optiunea de dezabonare
Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca newsletterul/ alerta/ briefingul nostru folosind linkul de dezabonare continut in email sau online.

Log files:
Utilizam adresele IP pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

Termeni si Conditii - Confidentialitate - Disclaimer

 

Copyright © 2009 CrestereaSanilor.com. Worldwide Rights Reserved.