Intrebari si raspunsuri

Cine poate fii hipnotizat ?
Oricine poate fi hipnotizat, atata timp cat doreste acest lucru.

Exista vre-un pericol ?
Nu, fiind stari ce se pot intampla si in viata de zii cu zii, nu exista nici un risc.

Voi pierde autocontrolul ?
Autocontrolul tot timpul este al tau, nimeni nu te poate sa faci ceea ce nu vrei sa faci fara permisiunea ta. Nimeni nu te poate influenta fara sa fii deschis la acel lucru.

Reclamele tot timpul incearca sa te faca sa fii deschis la sugestia de a cumpara produsul lor prin imagini, sunete care sa iti atraga atentia. Daca cumperi un produs care l-ai vazut in reclama ai pierdut autocontrolul sau pur si simplu ai fost deschis la acea sugestie ?

Asta inseamna ca pot fii deschis la anumite sugestii care nu le vreau?
Nu, subconstientul tau nu accepta nici o sugestie ce e impotriva crezurilor tale, ori conduitei tale morale. Exista ideea ca un om aflat sub hipnoza poate fii controlat, care este gresit, hipnoza se produce doar daca tu lasi asta sa se intample.

Hipnoza nu e la fel ca somnul ?
Starea de transa pe care o folosim in hipnoza e diferita de starea de somn.

Voi fii constient de ce mi se intampla ?
Da, dar depinde de transa si de adancimea ei. In cazurile de transa adanca, desii constient, la sfarsit, nu iti vei aminti ca fiind constient, dar in caz de orice pericol, mintea ta te v-a apara si poti iesii usor din transa pentru a actiona.

Chiar e posibila cresterea sanilor prin hipnoza si meditare zilnica ?
Da, hipnoza e folosita pentru modificari ale corpului mult mai complexe decat cresterea sanilor. Hipnoza e folosita si pentru probleme mult mai complexe cum ar fii vindecarea cancerului, tumori, alergii, dependente, etc.
O chestiune ca cresterea sanilor e chiar simplu de realizat usor.

Ce va trebuii sa fac pentru a realiza cresterea sanilor ?
Trebuie doar sa urmezi instructiunile. Prin hipnoza vei intra intr-o transa, apoi vei fii ghidata se meditezi asupra cresterii sanilor tai. De asemenea trebuie sa iei in calcul instructiunile din CDul cu instructiuni pe tot parcursul meditatiei.

Exista vre-un studiu care sa dovedeasca cresterea sanilor ?
Da, studii folosind hipnoza pentru cresterea sanilor s-au facut inca din anii '70 (1970) cu success. Viziteaza linkul acesta (engleza) pentru a vedea rezultatele studiilor. De asemenea sa luam in calcul ca in anii '70 acest domeniu nu era la fel de dezvoltat ca astazi.

Cred ca am adormit in timpul meditarii, ce s-a intamplat ?
Felul in care ai adormit determina daca a fost un somn sau o transa foarte adanca. Daca ai facut meditarea cand erai obosita, de exemplu noaptea cand iti este somn sau dimineata cand inca nu esti treaza complet, atunci e posibil sa fii adormit. De asemenea daca crezi ca ai adormit si ai deschis ochii mult mai tarziu decat cand am spus in timpul meditarii, de exemplu, cum meditarea de luna a doua e 24 de minute, si daca ai deschis ochii dupa 2 ore atunci, e din nou posibil sa fii adormit.

Mai e important si daca ai ascultat meditarea, sau te-ai gandit la altceva.
Dar daca ai deschis ochii atunci cand spun in timpul meditarii, atunci nu ai adormit, ci pur si simplu ai intrat intr-o transa adanca unde inconstientul tau a facut toata treaba, si atunci cand ai devenit din nou constienta nu ti-ai adus aminte nimic, pentru ca, schimbarea a avut loc fara constientul tau sa o intervina. Atunci, nu te-ai "trezit" ci ai revenit din nou in starea normala de zii.

Termeni si Conditii - Confidentialitate - Disclaimer

 

Copyright © 2009 CrestereaSanilor.com. Worldwide Rights Reserved.